Over ons

Bij Your Housing Maastricht staat eerlijkheid, transparantie en persoonlijk contact op nummer 1. Zowel met pandeigenaars als huurders streven we naar een samenwerking met respect en vertrouwen tussen alle partijen. Dit is volgens ons de beste fundering voor een goede samenwerking en bovendien het aangenaamste voor iedereen. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht.

Your Housing Maastricht biedt, aan zowel pandeigenaar als huurder, een totaalpakket aan. Beide partijen zullen zo alles via slechts 1 betrouwbare partij kunnen bewerkstelligen. Dit doen we door samen te werken met verschillende partners die we op elk moment kunnen inschakelen.

Wanneer we een afspraak met elkaar inplannen zult u meteen zien dat we een betrouwbare partner zijn om mee samen te werken. Indien u woningzoekend bent raden we u aan om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste aanbod.

Heeft u vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren per mail, telefonisch of via onze sociale mediakanalen. Bekijk zeker al even onze FAQ. Wellicht vindt u daar al enkele antwoorden op uw vragen.

Het team achter Your Housing Maastricht:

Dyon Gilissen: eigenaar/oprichter

Ondernemen en vastgoed zijn zaken waar ik mee ben opgegroeid en gepassioneerd door ben geraakt. Daarom ben ik elke dag weer enthousiast wanneer ik hiermee bezig kan zijn. Het succesvol afronden van een nieuw verhuurdossier is iets wat mij dolgelukkig maakt. Een goede match vinden tussen verhuurder, huurder en pand is namelijk iets waar elke partij gelukkig van wordt. Dit zorgt ervoor dat ik de ambitie heb om met Your Housing Maastricht als meest betrouwbare verhuurder en beheerder te worden gezien. Uren buiten het werk spendeer ik het liefste samen met mijn vriendin, vrienden of familie. Ook heb ik buiten vastgoed nog een andere grote passie, voetbal.